Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشمی با بیان اینکه نباید به مسایلی مانند زلزله، بصورت مناسبتی پرداخته شود، ادامه داد: مدیریت شهری تهران از زلزله سال ۱۳۹۶، خواستار تشکیل جلسه سران قوا برای بررسی خطر زلزله تهران و اقدامات لازم در این حوزه بوده است.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان: «محسن هاشمی» در ابتدای دویست و یازدهمین جلسه شورا با اشاره به وقوع زلزله اخیر در تهران افزود: زلزله بامداد جمعه تهران، موجب نگرانی شهروندان گردید و پس از حدود دوسال که موضوع خطر زلزله تهران به حاشیه رفته بود، آن را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نباید به مسایلی مانند زلزله، بصورت مناسبتی پرداخته شود، ادامه داد: شهر تهران با وجود حدود 15 میلیون نفر در تهران و شهرهای حومه، در صورت بروز زلزله بالای 7 ریشتر بسیار آسیب پذیر است. و زیرساخت های شهری بویژه خطوط نیرو رسانی و همچنین تاب آوری تاسیسات شهری، بویژه آب اضطراری و ایمنی خطوط گاز، بایست برای مقابله با این خطر بهبود یابد.

محسن هاشمی در ادامه خاطر نشان ساخت: همچنین با وجود 350 محله در تهران، حدود یکصد سوله مدیریت بحران برای ارائه خدمات به شهروندان کافی نیست، و باید با همکاری دولت و سایر ارگان ها، حداقل برای هر محله یک سوله بحران پیش بینی شود، تا امکان استفاده شهروندان از آن، در زمان بحران به آسانی فراهم گردد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مدیریت شهر تهران از زلزله سال 1396، خواستار تشکیل جلسه سران قوا برای بررسی خطر زلزله تهران و اقدامات لازم در این حوزه بوده است، گفت: امیدواریم این جلسه با شورای شهر تهران، هم برای زلزله و هم برای کرونا سریعتر برگزار گردد.

تخریب گران به جای کنایه، به ابهامات عملکرد گذشته خود پاسخ دهند

محسن هاشمی با اشاره به اینکه در روزهای اخیر شاهد اقداماتی تخریبی علیه مدیریت شهری هستیم، یادآور شد: در شرایطی که بدلیل بحران ناشی از پاندمی کرونا چالش های زیادی برای همه دستگاه های اجرایی بویژه شهرداری ها ایجاد شده است. افکار عمومی از تخریب گران که با انگیزه های سیاسی قصد ایجاد فضا برای خود را دارند، انتظار دارد که به جای کنایه و طعنه های بدون استدلال، عملکرد خود را بصورت ایجابی مطرح کرده، و به سوالات و ابهامات مربوط به عملکرد گذشته خود پاسخ دهند.

وی با بیان اینکه اقدام غیرقابل توجیه رسانه ملی در پخش خبر مربوط به جریمه شورای شهر تهران که پرونده ای مربوط به 5 سال قبل و مصوبات دوره قبلی شورا بوده است، نیز شائبه تخریب هدفمند مدیریت شهری تهران را تقویت می کند افزود: اعلام خبر جریمه شورا یک بدعت جدید بود و خبر مذکور در شرایطی بصورت گسترده منتشر شد که همچنان نرخ و هزینه استفاده شهروندان از اماکن ورزشی شهرداری تهران، بسیار کمتر از هزینه تمام شده بوده، و جادارد به جای جریمه، این نوع ارائه خدمات به شهروندان اطلاع رسانی صحیح می گردید.

محسن هاشمی با بیان اینکه صدا و سیما یک طرفه خبر را منتشر کرده است، گفت: این در حالی است که رسانه ملی اقدامی برای انتشار پاسخ شورای اسلامی شهر تهران انجام نداده است و این موضوع باید پیگیری شود.

وی همچنین با اشاره به افزایش فعالیت دستگاه های اداری و واحدهای تجاری در تهران، گفت: میزان ازدحام در سیستم حمل ونقل عمومی تهران، به سرعت در حال افزایش است، و در هفته گذشته تقریبا به دو برابر میزان فروردین ماه رسید. و احتمالا با پایان ماه مبارک رمضان و افزایش فعالیت های اقتصادی به یک میلیون مسافر در روز برای متروی تهران می رسد، که امکان ابتلای شهروندان را به کرونا افزایش می دهد. و با توجه به هشدارهای ستاد مبارزه با کرونا در تهران در مورد افزایش مراجعات ابتلا، ضرورت اتخاذ تدبیر لازم، مانند: تامین دستکش و ماسک با قیمت پایین جهت ارائه به شهروندان از سوی مسئولان ستاد ملی را برای جلوگیری از اشاعه بیشتر ویروس افزایش می دهد.

به گزارش معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، هاشمی افزود: با توجه به اینکه گفته می شود روزانه 6 میلیون ماسک توزیع می شود، می توان بخشی از آن را در حمل و نقل عمومی استفاده کرد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران در پایان سخنانش در دویست و یازدهمین جلسه شورا از زحمات کارکنان سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران که در ایام قرنطینه و شیوع کرونا و همزمان با ماه مبارک رمضان در حال خدمت رسانی به شهروندان می باشند، قدردانی کرد.

 

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: محسن هاشمی شهرداری تهران شورای شهر تهران شورای اسلامی شهر تهران خطر زلزله تهران مدیریت شهری مدیریت شهر محسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

کد خبر 6094537 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • انتخاب شورای شهر محمدیه به‌عنوان شورای برتر استان قزوین
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است