Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو شورای شهر تهران به تشریح آخرین وضعیت ایمن سازی ساخت و ساز‌ها در تهران با توجه به خطر وقوع زلزله پرداخت. تاریخ انتشار: 07:01 - 23 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۰۰۲۴

محمد سالاری در گفت‌وگو با میزان به تشریح آخرین وضعیت ایمن سازی ساخت و ساز‌ها با توجه به خطر وقوع زلزله در پایتخت پرداخت و گفت: در خصوص ساخت و ساز در شهر تهران مجموعه تدابیری که اندیشیده شده و مصوبات کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران باعث شده است که ما شاهد اجرای کامل مقررات ملی ساختمان در فرایند ساخت و ساز‌ها هستیم و علاوه بر مهندسان ناظر، نظارت‌های موردی و عمومی در این خصوص صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در نتیجه نگرانی از قبل ساخت و ساز‌های جدید نداریم، اما اشکالی که در تبعات منفی وقوع زلزله در تهران داریم مربوط به بارگذاری‌ها و ساخت و ساز‌هایی است که در طی صدسال گذشته در شهر تهران صورت گرفته که متاسفانه در آن زمان مقررات ملی ساختمان را نداشتیم و نظارت جدی هم بر این مساله انجام نشده است.
سالاری تصریح کرد: این مساله به خصوص در بافت فرسوده که مجموع آنان در تهران قریب بیش از ۳۲۰۰ متر می‌رسد، نگران کننده است و واقعیت این است که اساسا موضوع تاب‌آوری و تبعات ناشی از زلزله به یک دیالوگ تشریفاتی توسط مسئولان مبدل شده است.

وی ادامه داد: مسئولان بعد از اینکه یک زلزله‌ای صورت می‌گیرد، در مجموع اظهارنظر‌ها و اعلام دغدغه‌های خود را درباره بافت فرسوده اعلام می‌کنند، اما پس از مدتی این مساله به فراموشی سپرده می‌شود.

سالاری تصریح کرد: در صورتی که تبعات ناشی از زلزله متوسط به بالا در شهر تهران به خصوص در محدوده بافت‌های فرسوده بسیار ویرانگر و وحشتناک خواهد بود و حتی الزامات کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: در این شرایط نیاز به یک عزم ملی داریم و باید مجموعه حاکمیت، دولت و مدیریت شهری سیاستگذاری‌هایی را انجام دهند و برنامه عملیاتی زمانبندی شده در این موضوع اعلام کنند تا شاهد اتفاق موثری در این زمینه باشیم.

سالاری تصریح کرد: در این شرایط به همین صورت با اعلام دغدغه‌ها و نظرات مشکلی حل نمی‌شود و بالاخره شورای شهر و شهرداری تهران یک کار عملیاتی انجام داده و اعلام کرده که در فرایند صدور پروانه در بافت‌های فرسوده هیچ عوارضی دریافت نشود که این مساله علیرغم مشکلات درآمدی است که مجموعه مدیریت شهری با آن روبه‌روست.

این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقداماتی که در این حوزه انجام دادیم این است که مجموعه قابل توجه اعتبارات عمرانی در قالب به‌سازی‌های محیطی و توسعه سرانه خدماتی، توسعه فضا‌های سبز، تملک باغات به بخش بافت‌های فرسوده اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: مواجهه با زلزله در تهران، نیازمند میثاق ملی است

سالاری تصریح کرد: این اقدامات از این حیث صورت گرفته است که توسعه‌گذاران و سرمایه‌داران بخش خصوصی برای انجام فعالیت در این مناطق ترغیب شوند، اما این مقدار از بسته‌های تشویقی در مقابله هزینه هنگفت ساخت و ساز خیلی موثر نیست که مالکین بافت‌های فرسوده را به انجام این اقدامات مجاب کند و همه در یک بازه زمانی کوتاه مدت نسبت به ساخت و ساز اقدام کنند.

این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: در اینجا ضرورت دارد که در ایجاد زیرساخت و روبنا‌ها بسته‌های تشویقی موثرتری از سوی دولت ارائه شود که البته دولت هم خودش با مشکلات متعددی در این مساله روبه‌روست، اما باید توجه کنیم که مساله زلزله معمولا خیلی جدی تلقی نمی‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه معلوم نیست چه تایمی با وقوع زلزله روبه‌رو می‌شویم، همواره دولت‌ها به امور روزمره خودشان می‌گذرانند و این مساله را به وادی فراموشی می‌سپارند در حالی که دولت باید با اعطای وام‌های کم بهره بلندمدت، واگذاری رایگان انشعابات، ایجاد پروژه‌های محرک توسعه افراد را به انجام فعالیت در حوزه بافت‌های فرسوده تشویق کند.

سالاری تصریح کرد: با این وجود علیرغم اینکه این وعده‌ها از سوی دولت داده می‌شود، اما در عمل محقق و عملیاتی نمی‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زلزله بافت فرسوده تهران عضو شورای شهر تهران سالاری تصریح بافت های فرسوده ساخت و ساز ها وقوع زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۰۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان

به گزارش حوره استان ها خبرگزاری تقریب،  بنا به اعلام مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران ساعت ۱۷:۴ دقیقه امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه زمین لرزه‌ای به قدرت ۴.۶ ریشتر بخش سیرچ کرمان را لرزاند.

هنوز از میزان خسارت احتمالی این زمین لرزه خبری مخابره نشده است.
  اعزام ۲ تیم امدادونجات هلال احمر به سیرچ کرمان مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان کرمان از اعزام ۲ تیم امدادو نجات به منطقه کانون زلزله در سیرچ کرمان خبرداد.

رضا فلاح، با بیان اینکه در ساعت ۱۷:۰۴ دقیقه امروز چهارشنبه زلزله‌ای به بزرگی ۴.۶ ریشتر منطقه سیرچ کرمان را در عمق ١٠ کیلومتری زمین در ساعت ۱۷:۰۴ به لرزه درآورد گفت: در پی این حادثه ۲ تیم امداد و نجات برای ارزیابی میزان خسارات احتمالی به روستاهای نزدیک کانون زلزله اعزام شده‌اند.

وی افزود: تمامی پایگاه‌های هلال‌احمر استان کرمان به حالت آماده باش درآمده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • وقوع زلزله در این استان
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • زلزله این استان را لرزاند
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟