Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی شورای شهر تهران بر ضرورت توجه به برنامه جامع مدیریت بحران با توجه به خطر وقوع زلزله در تهران تاکید کرد. تاریخ انتشار: 14:19 - 23 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۰۳۰۰

خبرگزاری میزان - علی اعطا در پنجمین نشست خبری آنلاین سخنگوی شورای شهر تهران که با حضور زهرا نژاد بهرام، عضو هیات رییسه و رییس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران برگزار شد با اشاره به وقوع زلزله در بامداد روز جمعه هفته گذشته گفت: زلزله هفته گذشته نگرانی‌های جدی را برانگیخت، هر چند ما همواره با زلزله مناسبتی برخورد کردیم و هر بار که با زلزله مواجه می‌شویم تا چند روز آن را دنبال می‌کنیم و بعد ترجیحا موضوع و اقدامات عاجل فراموش و به زمان دیگری موکول می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  او با بیان اینکه شهر تهران به عنوان پایتخت جمهوری اسلامی به لحاظ مخاطراتی که دارد و با آن درگیر است در وضعیت مناسبی قرار ندارد، اضافه کرد: در تهران و اطراف آن حدود ۸۰ کیلومتر مربع پهنه گسلی وجود دارد که ۴۷ کیلومتر مربع آن در داخل شهر است و این موضوع نشان می‌دهد با چه شرایطی مواجه هستیم.   سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه خسارت‌های ناشی از زلزله به سه دسته مستقیم، غیر مستقیم و ثانویه تقسیم می‌شود، عنوان کرد: در بحث مقاوم سازی ساختمان‌ها نیز در دو حوزه دچار مشکل هستیم، ساختمان‌های نوساز به لحاظ لرزه‌ای به دلیل عدم وجود ابزار کنترل مناسب فاقد استحکام لرزه‌ای هستند. همچنین در بحث استحکام ساختمان‌های موجود و نوسازی بافت فرسوده نتوانستیم با سرعت لازم حرکت کنیم.  بیشتر بخوانید: هاشمی به دلیل تصویب طرح توسعه مجلس به حناچی تذکر داد اعطا با بیان اینکه در بحث تخلیه شهروندان پس از وقوع زلزله به دلیل تراکم بیش از حد در مناطق و محلات همچنان فضا‌های تخیله امن منطقه‌ای و محله‌ای مناسب وجود ندارد، عنوان کرد: همچنین در بحث آموزش به شهروندان براساس اعلام سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران تنها ١٠ درصد چشم انداز پیش بینی شده، محقق شده است.   سخنگوی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه در پدیده زلزله مقاوم سازی ساختمان‌های عمومی و دولتی موجود باید از طریق برنامه کلان دنبال شود، گفت: ترویج مقاوم سازی ساختمان‌های خصوصی موجود، بهبود کیفیت ساختمان‌های جدید الاحداث به لحاظ استحکام لرزه‌ای و طرح‌های توسعه شهری نیاز به تجدید نظر دارند.   سخنگوی شورای شهر تهران تاکید کرد که همچنین باید به طرح‌های تخلیه امن منطقه ای، جایگزینی پل‌های واقع در شبکه معابر، بهسازی تاسیسات و تجهیزات شهری مثل آبرسانی و گازرسانی و ایجاد تأسیسات قطع اتوماتیک گاز شهری موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.   اعطا با بیان اینکه در رابطه با موضوع مدیریت بحران وقتی از پایتخت ایران صحبت می‌کنیم مدیریت بحران با یک برنامه ساده محقق نمی‌شود و در سطوح عالی مدیریتی نیاز به تصمیم گیری است، افزود: می‌توان این پیشنهاد را مطرح کرد که برنامه جامع مدیریت بحران به ویژه در بحث زلزله در یک نهادی مثل شورای عالی امنیت ملی تصویب شود تا اگر دولت‌ها و مدیریت شهری تغییر کردند باعث کند شدن برنامه نشود.   سخنگوی شورای شهر تهران در ادامه با گلایه از تصمیم گیری‌های اخیر شورای عالی معماری و شهرسازی گفت: انتظاری که نمایندگان مردم از شورای عالی شهرسازی و معماری دارند فارغ از اینکه مصوبات این شورا حتی اگر به لحاظ کارشناسی توجیه پذیر نباشد لازم الاجرا است، این است به حقوق عمومی شهر و شهروندان توجه بیشتری نشان دهد و به گونه‌ای برخورد نشود که این تلقی ایجاد شود که تصمیمات با استاندارد‌های دو گانه اتخاذ می‌شود، مانند پلاسکو. در نتیجه انتظار این است که به حقوق عمومی مردم از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری توجه بیشتری شود.   این خبر در حال تکمیل است...  

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زلزله شورای شهر تهران زلزله سخنگوی شورای شهر تهران مدیریت بحران شورای عالی وقوع زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در مورد فعالیت سامانه بارشی در استان بویژه ارتفاعات هشدار داد و گفت: کشاورزان تمهیدات لازم را در نگهداری از محصولات زراعی و باغی اتخاذ کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حامد یزدی‌مهر بعدازظهر امروز (چهارشنبه 12 اردیبهشت) از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج‌شنبه 13 اردیبهشت‌ماه آغاز و تا پایان روز شنبه 15 اردیبهشت‌ماه پایان خواهد یافت.

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته ازسوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به‌ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به همه مردم به‌ویژه ساکنین ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رود‌ها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

وی در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند.

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در تمام دستگاه‌های اجرایی

یزدی‌مهر بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، نیز تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان