Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کمیته ایمنی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت افزایش تاب آوری شهر تهران با توجه به خطر وقوع زلزله تاکید کرد. تاریخ انتشار: 09:09 - 24 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۰۳۵۸

شهربانو امانی در گفت‌وگو با میزان به تشریح خطر وقوع زلزله در شهر تهران و احتمال برگزاری جلسه‌ای میان دولت و شهرداری به این منظور پرداخت و گفت: قرار بود که جلسه‌ای مشترک درباره خطرات وقوع زلزله در تهران با حضور دستگاه مسئول برگزار شود که هنوز این اتفاق صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مشکلی که در این زمینه داریم این است که متاسفانه همه نگا‌ه‌ها به سمت مدیریت شهری است، در حالی که همه سازمان‌ها و نهاد‌ها و ارگان‌ها باید نسبت به این مساله احساس تکلیف کنند.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به خطر وقوع زلزله در بافت‌های فرسوده تهران و ابعاد خطرناک آن تصریح کرد: ما باید در بافت‌های فرسوده اقدامات لازم را انجام دهیم که به نظر من شهرداری در این حوزه به تکلیف خودش عمل می‌کند و سختگیری‌هایی رادر این حوزه انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت ایمن‌سازی ساخت و ساز‌ها در تهران با توجه به خطر وقوع زلزله

امانی با اشاره به سخت‌گیری‌های اعمال شده از سوی شهرداری در ساخت و ساز‌های جدید تصریح کرد: شهرداری در این حوزه با جدیت در حال فعالیت است.

وی با اشاره به آینده‌نگری اعضای شورای شهر در حوزه ساخت و ساز‌ها خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که فضا‌های باز را برای تهران نگه داریم چراکه زلزله اجتناب ناپذیر است، اما این موارد می‌تواند پناهگاه‌هایی باشد که مردم می‌توانند از آنان استفاده کنند.

این عضو شورای شهر تهران اظهار کرد: ممکن است زلزله هر لحظه اتفاق بیفتد، اما مهم این است که ما در برابر زلزله باید تاب آوری مناسب را داشته باشیم و در این تاب آوری شهری حتما باید دولت، شهرداری و دیگر ارگان‌ها هم باید فعالیت داشته باشند و به تکلیف خود در این زمینه عمل کنند.

امانی با انتقاد از ساخت و ساز صورت گرفته از سوی مجلس در منطقه بافت فرسوده تصریح کرد: علاوه بر اینکه اقدام مجلس در منطقه‌ای پرتراکم صورت می‌گیرد، متاسفانه راه عبوری مردم را بسته است که اگر شرایط زلزله پیش بیاید، این منطقه می‌تواند خیابان را قفل کند در نتیجه همه باید نسبت به این مسائل احساس مسئولیت کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زلزله زلزله بافت فرسوده خطر وقوع زلزله ساخت و ساز شهر تهران تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد

ایسنا/خراسان رضوی رییس اداره منابع آب شهرستان کلات گفت: با جمع‌آوری منصوبات و اتصالات غیرمجاز ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد.

فاطمه رضایی در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: با جمع‌آوری منصوبات و اتصالات غیر مجاز در بالا دست سد زاوین در شهرستان کلات ورودی آب به این سد از ۴۵ لیتر بر ثانیه به ۱۵۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت.

وی عنوان کرد: پس از دریافت اعتراضات کشاورزان پایین دست سد زاوین درباره لوله‌گذاری عده‌ای از سودجویان در بالادست سد و آبیاری اراضی دیم بدون حق آبه، کارشناسان منابع آب شهرستان کلات از محل بازدید و پس از محرز شدن تخلف، اخطاریه‌های لازم داده شد.

رییس اداره منابع آب شهرستان کلات گفت: علیرغم اخطاریه‌های داده شده ولی متخلفان به اخطاریه‌ها توجه نکردند.

وی افزود: با اخذ دستور مقام قضایی و هماهنگی پاسگاه انتظامی زاوین نسبت به جمع‌آوری آوری منصوبات و اتصالات در بالادست سد زاوین اقدام شد.

رییس اداره منابع آب شهرستان کلات تصریح کرد: با این اقدام تقریباً ۱۰۰ لیتر در ثانیه به دبی ورودی به سد زاوین اضافه شد.

وی تصریح کرد: سد زاوین در بالادست روستای زاوین علیا بر روی رودخانه زاوین از سر شاخه‌های رودخانه قره تیکان، به منظور تأمین آب زراعی اهالی روستاهای زاوین بالا و پایین ساخته شده است.

سد زاوین قابلیت آبگیری سالانه ۱۷.۳ میلیون مترمکعب آب را دارد. ۲۵.۱ میلیون مترمکعب از حجم این سد برای آب آشامیدنی و مورد مصرف صنعت در نظر گرفته شد. هچنین بهره‌برداری از این سد آب مورد نیاز ۳۳۴ هکتار از زمین‌های کشاورزی پایین‌دست منطقه تأمین می‌شود.

برای بهره‌برداری از این سد که از سال ۱۳۷۵ عملیات اجرایی آن شروع شد حدود ۳۲ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است. با احداث این سد آب آشامیدنی اهالی روستاهای زاوین پایین، محمدآباد، چنار و شهرکت صنعتی زاوین تأمین می‌شود. این سد در ۵۰ کیلومتری شهر مرزی کلات و در مجاورت روستای زاوین علیا قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • وقوع زلزله در این استان
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • زلزله این استان را لرزاند
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد