Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اعلام اینکه زلزله با بزرگی ۴ روز ۲۲ تیر، زلزله اصلی بوده و خردلرزه‌های پس از آن جزو پس‌لرزه‌های آن زلزله محسوب می‌شوند بر نوسازی واحدهای روستایی فاقداسکلت در فیروزکوه توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاکید کرد.

به گزراش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی بیت‌اللهی رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، در خصوص خردلرزه‌های فیروزکوه در استان تهران، اظهار نظر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به اینکه، زلزله به بزرگی ۴ که روز یکشنبه ۲۲ تیر به وقوع پیوست، زلزله اصلی بوده و زلزله‌های قبل از آن پس‌لرزه و دو خردلرزه‌ای که ۲۲ تیر به بزرگی ۳.۵ ساعت ۲۱:۰۷حوالی فیروزکوه مرز استان‌های تهران و سمنان رخ داد و سپس خردلرزه‌ای که روز گذشته ۲۳ تیر ساعت ۱۲:۲۸  به بزرگی ۳.۸ حوالی فیروزکوه رخ داد، پس‌لرزه‌های زلزله ۴ فیروزکوه بوده است، گفت: طبق اعلام مرکز لرزه‌نگاری خردلرزه‌ها و پس‌لرزه‌های رخداده کمتر از ۲.۵ قبل از زلزله ۴ فیروزکوه تعداد ۱۸ پیش‌لرزه بوده است.

رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: گسل‌های منطقه فیروزکوه به شکل خوشه‌ای بوده و احتمالا در بخش غربی گسل فیروزکوه و یا در امتداد گسل شمال سمنان به سمت غرب، جانمایی می‌شوند.

بیت‌اللهی افزود: به نظر می‌رسد که رخداد این زلزله‌ها در نتیجه فعالیت گسل مشاء نیست و از این منظر با زلزله‌هایی که در دماوند رخ داده، منشاء و چشمه‌لرزه‌ای جدا داشته باشند.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی توضیح داد: در ادامه فعالیت‌های لرزه‌ای منطقه فیروزکوه انتظار می‌روند تا به شکل طبیعی، پس‌لرزه‌هایی رخ دهند که وقوع پس‌لرزه‌ها علامت خوبی است و موجب می‌شود تا تنشی که در منطقه انباشته شده، آزاد و انرژی های آن رها شوند. بنابراین طبیعی است که بعد از زلزله با بزرگی ۴ که روز ۲۲ تیر رخ داد، پس لرزه هایی نیز رخ دهند.

به گفته بیت‌اللهی، وقوع خردلرزه‌ها در منطقه فیروزکوه موید لرزه‌خیزی جنوب منطقه است. همچنین، در این بخش از کشور، چندین گسل به هم می‌رسند که در مجاورت یکدیگر قرار دارند و از چندین سال گذشته، وقوع زلزله هایی با بزرگی ۴.۳، ۴.۲ و بیشتر در این منطقه گزارش شده است.

وی تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد، زلزله‌هایی که در فیروزکوه رخ داده است، از نظر گسل مسبب، ارتباطی با گسل‌هایی که به سمت تهران کشیدگی دارند، ندارد.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: نکته مهمی که در منطقه فیروزکوه وجود دارد، رسیدگی و در اولویت قراردادن کیفیت ساخت و ساز واحدهای مسکونی روستایی در منطقه است که نشان می‌دهد درصد بالایی از واحدهای مسکونی روستایی منطقه فیروزکوه فاقد اسکلت هستند. با توجه به وجود گسله‌های متعدد و زمین لرزه هایی که متناوب در منطقه رخ می‌دهد، پیشنهاد می‌شود که نوسازی واحدهای مسکونی روستایی در اولویت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار بگیرد تا خطر در حد امکان کم شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: خطر زلزله در تهران منطقه فیروزکوه مسکن و شهرسازی پس لرزه خردلرزه ها پس لرزه ها زلزله ها لرزه ای بزرگی ۴ ۲۲ تیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، شهردار منطقه ۸ تهران گفت:با نوسازی و بازسازی این زمین‌های چمن، دو هزار و ۱۳۳ مترمربع به سرانه فضای ورزشی این منطقه افزوده شده است.

فاطمه تنهایی افزود: در سال‌های گذشته، این زمین‌ها تخریب شده بودند که با هدف بالابردن کیفیت خدمت رسانی مراکز ورزشی در منطقه ۸ در قالب طرح‌های توسعه محله‌ای و طرح تحولی بیست‌گانه خدمت نوسازی و بازسازی شدند.

شهردار منطقه ۸ گفت: نواقص همه زمین‌های چمن مصنوعی منطقه شناسایی شده و بازسازی و رفع آن در محلات سیزده‌گانه منطقه در قالب طرح تحولی بیست‌گانه خدمت در شهر در دستور کار معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه قرار دارد.

دیگر خبرها

  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • طرح نهضت ملی مسکن جنوب شرق استان تهران آغاز شد